An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
An Unbiased View of یبوست طولانی نشانه چیست
Blog Article
روزانه۵/۱ تا ۲ لیتر مایعات غیرشیرین مثل آب بنوشیم تا از کم آبی بدن جلوگیری کنیم.
اگر این علائم را دارید می توانید به صورت حضوری یا غیر حضوری یعنی تصویری، تلفنی و متنی با متخصصان گوارش و داخلی دکتر مایکو ارتباط برقرار کنید.
چمباتمه زدن : یکی از راهکار های خانگی درمان یبوست چمباتمه زدن در دستشویی است که به تحریک روده و خروج مدفوع کمک می کند.
معمولا یبوست باعث بروز مشکلات جدی نمی شود و با درمان مناسب از بین می رود. هرچند گاهی اوقات یبوست نیاز به مداخله اورژانسی دارد.
تغییر سبک زندگی: تغییر در رژیم غذایی، میزان مصرف مایعات و تحرک روزانه همگی از جمله مواردی هستند که در دوران بارداری ممکن است منجر به یبوست شوند.
در اطراف مقعد تعداد بسیار زیادی مویرگ و رگ های خونی با فشار خون بالا وجود دارد که در هنگام دفع مدفوع برای دفع راحت تر می توانند تا حد زیادی منعطف شوند.
سلام ممنونم ازمطالب مفیدتون.یه سوال داشتم من یه زن حدودا۴۰ساله هستم ازبچگی یبوست داشتم البته گاهی شدید.گاهی ملایم.بایبوستم یه جوری کنارمیام صبحهاحتمادولیوان آب جوشیده میخورم میوه هم زیادمیخورم .
گشادی مقعد و رابطه مقعدی؛ بررسی سایر دلایل و درمان درمان اسهال کودکان و بزرگسالان؛ تشخیص علائم، علت و پیشگیری علت بی اختیاری مدفوع چیست؟ علائم و روشهای درمان علت سوزش مقعد بعد از دفع و درمان خانگی و دارویی علت خارش مقعد چیست؟ درمان خانگی، طب سنتی و دارویی خارش علت خون در مدفوع چیست؟ درمان مدفوع خونی
غذاهای با فیبر بالا بخورید و از یک متخصص مراقبت های بهداشتی در مورد استفاده از مکمل های فیبر بپرسید.
عادات روده هر فرد متفاوت است. برخی افراد سه بار در روز و برخی دیگر سه بار در هفته دفع مدفوع دارند.
اختلال عصبی و عضلانی در دستگاه گوارش (بسیاری از بیماریها مانند دیابت، اسکلرودرمی، انسداد کاذب روده، بیماری هیرشپرونگ و سرطان یا تنگی روده بزرگ می توانند عملکرد عضلات و اعصاب روده بزرگ را دچار اختلال کنند.)
از همین رو لازم است در صورت بروز یبوست در کودکان با پزشک مشورت کنیم.
درمان یبوست قهوه یبوست شدید با خاکشیر : یکی از راهکار های درمان سریع و تاثیر گذار استفاده از خاکشیر است که با دارا بودن طبع ملایم و آب بدن را افزایش میدهد و حرکات روده را تسهیل می بخشد.
مصرف داروهای ضد درد (مانند کدئین و اکسی کدون)، داروهای ضد افسردگی (مانند آمیتریپتیلین و ایمی پرامین) و داروهای ضد تشنج (مانند فنیتوئین و کاربامازپین)